Každá jsme jiná, ale spojuje nás pohyb a zdravý žívotní styl. Lenka a Bára. Jsme holky ve formě.

Pages

Search This Blog

pondělí 23. července 2018

#Sledujcojim 3.týden


Naše food challenge s Lu se přehoupla do posledního týdne a já se cítím čím dál tím víc provinile a naštvaně. Ne že bych byla naštvaná na Lu, to vůbec ne! Zklamaná jsem spíš sama ze sebe a svého nerealistického plánování. Můj To Do List je vždycky plný úkolů s ambiciozními deadliny a sama sebe dostávám pod tlak, když úkoly neplním. Přitom od začátku vím, že to splnit vše za daný čas nejde. A stejně to probíhá i s naší challengí a obvzlášt třetí týden byl teda echt mimo veškeré plány.


Surovinou týdne bylo avokádo, které zbožňuju a když jsem doma, tak ho jím skoro denně. Střídám sladkou a slanou kombinaci k snídani, jím ho v salátech, s vejci, prostě avokádo je pro mě top!
Za předchozí týden jsem ho zvládla zařadit bohužel jen jednou a to k snídani. Má oblíbená kombinace snídaňová kombinace na sladko: avokádo, banán, vejce, kokosové mléko, oříšky. Nevypadá to zrovna sexy- to uznávám, ale chutná to famozně!


No a tímto jídlem pro mě avokádové orgie bohužel skončily. Ve středu jsem letěla na 3 dny do Holandska, kde jsem musela jídlo podřídit pracovnímu prostředí a možnostem. A jako na potvoru nikde nebylo žádné jídlo s avokádem. Za to jsem se snažila vybírat jídla, co nejvíce odpovídající Whole30 programu a myslím si, že se mi to i celkem dařilo.


Snídaně vypadaly obdobně, jako při mých všech návstěvách hotelů- vejce, zelenina, slanina, černá káva a voda. To je takový standard, který mají naštěstí na každém hotelu.


Největším gastro zážitkem byla návstěva nové restaurace v Hilversumu, kde jsem si dala boží salát s tuňákem. Bylo to famozní jídlo a nechápu, proč tu restauraci nemohli otevřít předtím, než jsem se odstěhovala pryč...


Po návratu ze služební cesty v Holandsku, jsem rychle přebalila kufr, dala kolo do auta a vyrazila za Honzou a jeho rodinou do Harachova, kde mě čekal odpočinek a chvíle volna.

Hotelové snídaně jsou opět v mém standartním modu- vajec prostě nění nikdy dost :). Na večeře chodíme buď do hotelové restaurace, nebo do města a dá se vždy něco vybrat. Pořád se citím divně, když musím číšnici vysvětlovat, co mi do toho jídla má dávat a co naopak ne, ale musím se nad to pozvnést. Je to moje tělo, moje zdraví, tak si můžu objednat jídlo dle svého přání.


Na příští týden nám Lu vybrala mrkev, což je pro mě celkem oříšek. Mrkev vlastně skoro vůbec nejím a nekupuji. Jednak moc nevím, co bych z ní vařila a taky nemám ráda loupání a případné strouhání, to mě vždycky hrozně nebaví. Do středyjsem ještě v Harrachově, tak to asi bude s mrkví bída, ale po zbytek týdne nějaké super mrkvové jídlo vymyslím!

Tak mi držte palce!

HvF Bára

4 komentáře:

  1. Já jsem avokádu nějak ještě nepřišla na chuť..Asi ho neumím připravovat.. :D

    A hotelové snídaně ? To je moje slabost !! :D ♥

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avokádo je nejvíc :) Naučila jsem se ho upravovat na několik způsobů. Baví mě kombinace nasladko s banánem a nebo naslano s vejcem. Je důležité mít dobré avokádo, když není ještě zralé, tak to může zkazit celkový dojem z avokáda.

      Vymazat
  2. avokádo mi chutná když si ho posolím a popepřím, ještě musím někdy zkusit tu pomazánku :D
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  3. V jednoduchosti je krása-posolit + popepřit a je hotovo :)! Já ho někdy rozmačkám s citronem, olivovým olejem, solí a mám ho jako dip k zelenině.

    OdpovědětVymazat

Copyright @ Holky ve formě. Blog Design by KotrynaBassDesign